9 nov 2021

Regler for bruk av utleieleiligheten

Leiligheten er først og fremst et tilbud våre sameiere kan benytte til innkvartering av familie og venner i kortere perioder.

Regler for bruk og betaling av utleieleiligheten

Utleieleiligheten er et tilbud til våre sameiere først og fremst for å innkvartere gjester for kortere besøk. Nedenfor er de reglene som gjelder for bruken og informasjon om betaling.

Regler for reservasjon og bruk av utleieleiligheten

Kun sameiere registrert i sameieregisteret kan reservere utleieleiligheten.
Reservasjonen må være pålydende sameiers navn og adresse.
 

Før du kan benytte utleieleiligheten, må du ha registrert din reservasjon. Bekreftelse får du i form av en betalingslenke på sms og epost. Reservasjonen er ikke gyldig uten kvittering for betalt leie.
 

Leiligheten er beregnet til maksimum 5 personer.

 

Leie og Betaling
Ved reservasjon får du tilsendt en betalingslenke på sms og e-post

Leien er kr 750,- pr døgn.
Betaling for reservert periode skal skje innen en uke på din mottatte betalingslenke. Om ikke, kanselleres din reservasjon. Du får i så fall melding om kansellering.

 

Endring av reservasjon
Om du forlenger din reservasjonsperiode, får du ny betalingslenke for denne. Denne betales på tilsendte lenke umiddelbart.
 

Om du forkorter eller kansellerer din reserverte leieperiode, får du refundert beløpet om reduksjonen/kanselleringen er meldt minst 72 timer før begynnelsen av din reservasjonsperiode. Senere kansellering refunderes ikke.

Eventuell kansellering skjer ved melding til utleie@jessenlokken.no


Du må selv fremme krav om refusjon og oppgi konto beløpet skal tilbakeføres til.

Ved spørsmål, kontakt utleie@jessenlokken.no


Fremgangsmåte ved leie og betaling
Leien er kr 750,- pr natt fra kl. 13.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen. Kun betaling utført på sameiets betalingslenke aksepteres.

Utlevering og tilbakelevering av nøkkel
Nøkkelen utleveres til sameier mot fremvisning av betalingsbekreftelse.
Nøkkel utleveres av vaktmesteren ordinære arbeidsdager. (mandag – fredag kl. 0730-1530, tlf.: 906 75 986).

Utenom arbeidstiden kan nøkkel hentes i nøkkelboks ved inngangsdøren til leiligheten. Kode oppgis av vaktmester eller styreleder, tlf.: 917 91 390.


Vaktmester har ikke myndighet til nøkkelutlevering uten fremvisning av betalingsbekreftelse.
Nøkkelen tilbakeleveres etter avtale med vaktmesteren og senest kl. 13 den dagen leieperioden utløper. Lørdag og søndag legges nøkkelen i vaktmesters låste postkasse utenfor leiligheten.

 

Rengjøring og annen praktisk informasjon
Det er ikke sengetøy i leiligheten, så laken, dyne- og putetrekk (det er tre ekstra store puter i leiligheten), eventuelt lakenpose, må medbringes. Det samme gjelder håndklær, toalettpapir og eventuelt tørkerull. Vennligst ikke la noe bli igjen i leiligheten etter bruk, bortsett fra toalettpapir og tørkerull.
 

Leietakeren er ansvarlig for rengjøring og skader.
 

Meld fra med en gang hvis noe ikke er som det skal være. Se inventarliste. Hvis ikke du melder fra straks ved overtakelse, er du ansvarlig for skader, mangler eller manglende rengjøring. Bruk epost utleie@jessenlokken.no
Andre kontaktdetaljer finner du eventuelt på sameiets hjemmesider.

 

Røyking i leiligheten er ikke tillatt.
 

Det er ikke tillatt med kjæledyr i leiligheten.