Endret: 12 sep 2020     Opprettet: 2 jul 2020

Pica Pica kafè og bar

Linda og Linn forteller at de forbereder åpning mens de venter på servering- og skjenkebevilgningen fra Oslo Kommune. Pica Pica er skjære på latin og siden det er så mange av dem her på Jessenløkken fikk de rett og slett navngi kafeen.

Pica Pica ska bli nabokafeen for alle der man kan møtes for både jobb og kos, barn som voksne, gamle som unge. Et naturlig møte- og samlingspunkt på Jessenløkken gjennom året og i de ulike høytidene.

Linda Liebeck var med å startet OsloK. Etter hvert solgte Linda sin del for å drive Schlägergården kafé, en lokal restaurant på Lilleaker. Nå forlater Linda sin restaurant for å komme tilbake med mange nye friske ideer og masse ny energi i kafelokalen i Jacob Aalls gate.  Linda blir eier/daglig leder og kommer til å være til stede på kafeen på dagtid.

Linn Aubert har bodd på Jessenløkken siden 2008, arbeider i mediebransjen, kjenner nabolaget og blir medeier. Linn kommer til å bidra først og fremst på eiersiden og i styret, men også i kafeen.

Vi vil servere kaffe med noe ekstra godt til - pluss at det blir mulighet for en øl eller et glass vin med noe attåt. Lokalen pusses opp i juli, og når alt er klart og skjenkebevilgningen er på plass, så åpner Pica Pica i august. Vi kommer tilbake med dato når vi vet mer!

Glade hilsener

Linda og Linn :-)