Endret: 19 des 2019     Opprettet: 17 sep 2019

Stig & Stein

Her kan du lese hva våre naboer hos Stig & Stein driver med. ​​

 

Stig og Stein har i mer enn 25 år drevet med ulike aktiviteter og prosjekter innen kreativitet.

Selskapet Stig og Stein ble startet i 1998 og har siden den gang startet og drevet selskaper innen blant annet kreative konsulenttjenester, film- og TV-produksjon, radioreklame og produktplassering. Felles for alle selskaper drevet av Stig og Stein er at vi tør å utfordre det tradisjonelle, gjøre ting på nye og annerledes måter, være nysgjerrige på nye muligheter og ikke være redd for å si ja til det vi ikke har prøvd før.

 

Stig i Stig og Stein har skapt engasjement hos over 150.000 ansatte i ulike virksomheter med sitt foredrag om praktisk kreativitet, «Lær å fly». I tillegg har Stig holdt kurs om kreative metoder og teknikker for flere tusen virksomheter, samt fasilitert mer enn 1500 idéworkshops for å skape flere og bedre ideer hos en rekke bedrifter og organisasjoner.


«I Stig og Stein lærer vi bort alt vi kan om praktisk kreativitet gjennom foredrag, kurs og idéworkshop. Vi ønsker å avmystifisere ordet kreativitet, og lære flest mulig at båten blir til mens vi ror» - Stig Hjerkinn Haug om Stig og Stein

 

Les mer om oss på www.stigogstein.no