Endret: 30 apr 2020     Opprettet: 29 feb 2020

Telefonkiosken vår blir Lesekiosk!

Høsten 2019 inngikk Sparebankstiftelsen DNB en avtale med Telenor om å overta ansvaret for de 100 vernede telefonkioskene i Norge i ti år. 

De har også inngått en avtale med noen som skal pusse opp telefonkioskene, klargjøre med bokhyller og tilpasse disse til Lesekiosker, og også utbedre eventuelle skader og hærverk. Initiativtaker til prosjektet er Foreningen !Les.

Hver Lesekiosk vil få tilsendt seks esker med bøker til alle målgrupper og i alle sjangre fra Foreningen !Les. Tanken er så at man kan låne en bok, og helst sette igjen en annen bok, slik at det alltid er godt utvalg med bøker i kiosken.

Åpning av kiosken vår er planlagt å være 10. mai, i sammenheng med  markedsdag på Jessenløkken. Nærmere info og invitasjon kommer.

Den vernede telefonkiosken ved Jacob Aalls gate 54 ligger midt i hjertet av vårt sameie, og vi  håper at alle her vil finne spennende litteratur og leseglede i Leskiosken!I tillegg vil vi gjerne at alle er med på å ta vare på den, passe på at den alltid ser fin ut, og ikke brukes til plakatoppheng eller tagges ned.

Hvis du har spørsmål eller er interessert i å være med i  en liten Leskiosk-gruppe ta kontakt med Liselotte Dick i Jacob Aalls gate 52 : liselotte@lilo.no